domingo, 18 de marzo de 2012

Dues de bones




Farà ben bé una setmana que era a Vilassar, gaudint de l'ambient del Maresme, sense fer res més que passejar, menjar, i estar amb la companyia del amics d'allí...va ser un cap de setmana de relax i la veritat és que s'agraïs de tant en tant.
Aquest ha sigut totalment diferent, ahir per començar vam fer sortideta, i van sortir ni més ni menys que 48 km!!! tot apuntava que sería una volta suau i sense dificultat, i de fet no va ser cap aventura...però vorejar el llac de Sant Antoni per la sorra de les seves platjetes...i pujar a Santa Engràcia pel bosc de Salàs, té la seva gràcia!! a l'hora de la pujada cadascú va agafar el seu ritme i vam anar fent xino-xano fins trobar-nos tots a dalt, després els i vaig ensenyar un corriol que passa per sota Talarn i que em va ensenyar l'Anna. Em sembla que a tots els i va agradar.



A la dreta el Xavi i el Sergi, pels deserts dels monegros...jajaja, hi ha l'esquerra d'Edu i El Sergi fent l'última pujadeta de Santa Engràcia!! (em sap greu no tenir cap més foto de la resta del equip) falten Manolo i Angel.

Avui, un altra de bona!! per segona vegada, he tingut la bici del Dani, la d'asfalt, i aquest cop he fet una mica més que l'últim cop, he pujat fins a la Pobleta!! podria haver continuat i pujar fins a Cabdella, però havia d'estar aviat a Tremp per anar a la calçotada que feia la classe dels Peixos (la de l'Aran), així que a les 11 he fet mitja volta.
Durant la sortida m'he trobat d'allò més bé, de fet, després de la volta d'ahir...pensava que estaría cansat, però a pesar del fort vent que ha fet (tant de cara com lateral), ha sortit una bona excursió!!

Aquí els detalls de la sortida:




No hay comentarios:

Publicar un comentario